DTH ER KONGERNE AF FALSTER !!!

09.09.2018 18:23
Alder: 4 yrs
Kategori: 3. Division Herrer, Øvrige seniorhold
Af: DTH

DTH ER KONGERNE AF FALSTER !!!

På et længere erobringstogt, der strakte sig over to dage, kunne DTH's gæve gutter strække armene i triumf søndag eftermiddag, da begge hold sejrede i deres respektive rækker ved SK Cup.

Inden de blå vikinger fra DTH kunne hive guldet med hjem til "Lunden", ventede der flere drabelige dyster på de 20x40 meter.

Inden for kridtstregerne blev der kæmpet, så både blod og sved blev udgydet - tårerne var mest forbeholdt modstanderne.

Lars Nedergaards udvalgte skulle først forcere ærkefjenden fra Regstrup, nemlig opkomlingene Jernløse Håndbold, der bestemt var Herrer 1 en værdig modstander. Inden ragnarok helt brød løs, endte det dog med en sejr på 26-24, hvilket lover godt for sæsonen, hvor de to mandskaber mødes allerede i anden runde, når Jernløse tager imod i 3. division.

Anden kamp var mod ynglingene fra Team Sydhavsøerne, men selvom lollikerne var på nogenlunde hjemmevant terræn, var det Herrer 1, der vandt slaget med sikre 34-22.

I semifinalen ventede endnu et hold fra den kommende 3. division, nemlig HVI Himmelev, men selvom de til dagligt træner et stenkast fra egnens vikingeskibe, var det alligevel næsten-roskildenserne, der blev sejlet agterud. Hele 21-8 vandt Herrer 1, der nu kun manglede finalen mod Hvidovre IF.

Den finale blev der til gengæld ikke meget af - da først modstanderen erfarede, at man skulle op imod "Kongerne af Falster", krøb de i stedet i skjul i den lokale jættestue. Vores kilder i Listrup beretter, at de er der endnu ...

Herrer 2 stod ikke tilbage for Herrer 1. De brave reserver fejede al modstand til side, og sejrede i de fem kampe med sammenlagt 61 scoringer i positiv målscore.

Herrer 1 forsvarede dermed guldet fra 2017, mens Herrer 2 stjal nyt guld med hjem fra Falster.

De blå vikinger lod Mjølner falde hårdt i denne weekend, og vi glæder os til flere udgydelser, når sæsonen går i gang!

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1637481 besøgende.