PRESSEMEDDELELSE!

24.01.2019 23:00
Alder: 3 yrs
Kategori: 3. Division Herrer, Klubben
Af: DTH

PRESSEMEDDELELSE!

DTH og Lars Nedergaard forlænger ikke samarbejdet efter denne sæson.

DTH og cheftræner, Lars Nedergaard, er blevet enige om ikke at fortsætte samarbejdet efter indeværende sæson. Det er med meget stor beklagelse, at vi er nået frem til dette. Begge parter har været utroligt glade for udviklingen i DTH de seneste to sæsoner.

Årsagen er, at DTH desværre ikke er lykkedes med at realisere det økonomiske potentiale, man havde forventet, der skulle danne grundlag for en oprykning næste sæson, og dermed ambitionen om at spille i 2. division på længere sigt.

Vi var ellers halvt i mål efter oprykningen i sidste sæson, og i denne sæson en fin placering i toppen i en historisk stærk 3. division.

Lars Nedergaard udtaler: - Jeg har været vanvittig glad for at være i DTH. Det er en klub med en sjælden og helt særlig lokal stemning og klubånd. Jeg synes, vi er nået langt med det projekt, vi søsatte om at nå 2. division. Jeg ærgrer mig naturligvis over, at vi ikke kunne fortsætte den udvikling, vi havde gang i. I princippet kunne vi godt have fortsat samarbejdet, men jeg er en ambitiøs træner, der hele tiden søger ny udvikling/opgradering, og netop den sidste ambition og opkvalificering ville jeg komme til at savne. Klubben har været reel, ordentlig og ærlig i hele forløbet og jeg skal ikke udelukke, at jeg kommer til at fortryde mit valg. Jeg kan kun anbefale DTH som klub. Selvom det er 3. division, så har klubben ildsjæl og potentiale til mere.

Formand, Morten Andersen, udtaler: - Vi er utroligt kede af at måtte slippe Lars her midt i vores ambitiøse herreprojekt. Vi fastholder naturligvis vores nuværende ambitionsniveau om at være en toneangivende divisionsklub på herresiden, og være det lokale alternativ til de større byer og klubber på Vestjsælland, hvor de fælles værdier vægter højt i en klub som vores. Vi har været priviligerede at have Lars som cheftræner. Vi ved jo godt, at han er en eftertragtet træner - også på højere niveau.

Vi ønsker Lars held og lykke fremover i et fremtidigt trænerjob og naturligvis på gensyn i Holberg-hallen.


DTH arbejder selvfølgelig på højtryk på at lande en aftale med en ny cheftræner for den kommende sæson, hvor vi stadig har to hold i minimum 3. division og kvalrækken.


Yderligere spørgsmål kan stilles til formand, Morten Andersen.


På bestyrelsens vegne

Morten Andersen
Formand
Tlf: 2384 9358

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1655281 besøgende.