Dennis Jensen ny cheftræner i DTH!

14.03.2019 16:00
Alder: 3 yrs
Kategori: 3. Division Herrer, Klubben
Af: DTH

Dennis Jensen ny cheftræner i DTH!

DTH tilknytter 30-årige Dennis Jensen som ny cheftræner for Herrer 1 i 3. division.

Morten Andersen, formand, udtaler: - Vi er i DTH stolte af at kunne præsentere ét af Sjællands største trænertalenter som cheftræner for vores bedste herrehold. Dennis har været med til at udvikle talenter på drengesiden i TMS i mange år, og hans meritter som HRØ-træner og kommende leder af Idræts- & Kulturakademiet (IKA) i Ringsted bekræfter kun dette.

Ny cheftræner, Dennis Jensen, udtaler om sin nye klub: - Jeg har valgt DTH, fordi jeg synes, det er et af de mere spændende herreprojekter på Sjælland. Der er en fantastisk ånd, både på holdet og i klubben. Samtidig har jeg hørt rigtig meget godt om træningsmiljøet på herreholdet, hvilket kun blev bekræftet, da jeg gæstetrænede holdet i tirsdags. Jeg glæder mig til at tage fat i arbejdet, og til at have hjemmebane i Holberg-hallen, som vi skal have gjort til et fort i den kommende sæson, hvor vi skal sætte vores præg på oprykningskampen til 2. division.

Dennis Jensen har senest været både assistent og cheftræner for 1. divisionsdamerne i TMS, og aktuelt hjælper han sin barndomsklub, HF Suså, med overlevelse i herrernes kvalrække. Når den opgave er overstået kan han for alvor sætte sig i cheftrænerstolen hos DTH, hvor sommertræningen vil begynde efter påske. Mere herom senere.

Formand, Morten Andersen, afrunder: - Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet med Dennis Jensen, da vi ved, han har mange af de værdier, der skal til for at blive en succes i DTH. Og sammenholdt med hans faglige kompetencer er vi sikre på, det bliver et godt ”match”.

DTH har i den kommende sæson stadig ambitioner om at være toneangivende i 3. division, og ansættelsen af Dennis Jensen er første led i den proces.

Aftalen mellem DTH og Dennis Jensen gælder foreløbig for sæsonen 2019/2020.


For yderligere oplysninger:

Morten Andersen, formand: 2384 9358

Dennis Jensen, ny cheftræner: 2872 7051

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1683026 besøgende.